liberinteleorman.ro

Adrian Florescu, EXCLUS din PNL Teleorman

Advertisement

Adrian Florescu – vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman a fost exclus din partid. PNL Teleorman a anunțat, vineri seara, într-un comunicat de presă, că un motiv al radierii ar fi apropierea acestuia de PSD.

„Lipsa de implicare în deciziile politice liberale  și acțiunile repetate care contravin intereselor partidului  au dus la excluderea domnului Adrian Florescu din Partidul Naţional Liberal. Decizia  radierii de drept a fost luată, astăzi, în ședința Biroului Politic Județean al PNL Teleorman cu 20 de voturi pentru și unul împotrivă, exprimate de cei 21 de membri prezenți. Din poziția sa de vicepreședinte al Consiliului județean Teleorman, funcție politică pe care a ocupat-o cu susținerea PNL Teleorman, Adrian Florescu și-a folosit în repetate rânduri influența decizională pentru a favoriza Partidul Social Democrat Teleorman. Încălcarea gravă a responsabilităților care îi revin ca membru de partid este aspru sancționată, iar Adrian Florescu și-a pierdut calitate de membru PNL și susținerea politică în funcția pe care o ocupă”, a anunțat PNL Teleorman.

1 Comment

  1. Impostorul asta trebuie exclus din orice partid politic…Din afirmatiile lui,este policalificat…Agronom ptr faptul ca a absolvit un liceu agricol….Coregraf fara nici o zi de stdiu…Acum Economist…Fereasca sfintul sa l examineze un prof universiotar …garantat nu va pbtine nota 2…cemai…tipic unui tiritor habarnist.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liber în Teleorman a CÂȘTIGAT definitiv procesul cu Floriana Mitroi după cinci ani de litigii – Motivarea instanței

Următorul articol

Colegiul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, LOCUL I pe județ, la Bacalaureat, după contestații

Cele mai recente articole de Actualitate