Adrian Florescu: ”Dacă vine Nițulescu în PMP, plec eu!”

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

florescuMulte scenarii s-au făcut pe marginea plecării democrat-liberalului Teodor Nițulescu la Partidul Mișcarea Populară. Niciuna nu pare însă a fi confirmată de liderii partidului politic reprezentat la nivel mare de Traian Băsescu. Întrebat dacă e vreun sâmbure de adevăr în zvonul potrivit căruia Teodor Nițulescu s-ar alia cu PMP, cea mai cunoscută figură din mișcarea populară teleormăneană, Adrian Florescu, a spus că nici vorbă de așa ceva. ”Dacă vine Nițulescu, plec eu”, a declarat vehement liderul PMP, cunoscute fiind relațiile încordate sau inexistente de o vreme între cei doi.

Între timp, PMP se află în plin proces de consolidare. Adrian Florescu a precizat că în cadrul Consiliului Executiv Național s-a stabilit organizarea de alegeri în toate organizațiile județene până la sfârșitul lunii aprilie. Așa cum era de așteptat, domnia sa este unul dintre candidați, la fel și actualul președinte interimar al filialei, Florin Toma.

1 Comment

  1. Acest NITULESCU, impreuna cu varul sau FIERASCU au ajuns cei mai huliti si mizeri politicieni teleormaneni!!!!Sincer-acesta este adevarul-au calcat totul in picioare, au devalizat totul, caractere ZERO!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*