liberinteleorman.ro

Adrian Bădulescu și revenirea cu forța în politică

Advertisement

Monica Vasilescu

adrian badulescuDespre fostul deputat Adrian Bădulescu mai toată lumea are cuvinte de laudă. Câtă vreme a activat politic, el a fost un om integru, care s-a ținut departe de scandaluri și de oamenii pătați. Poate de aceea nici nu a rezistat prea mult. Acum, după ce s-a depărtat cu totul de Alexandria, Adrian Bădulescu este pe buzele multora din actualul PNL, care îl vor înapoi în ale politicii. Numai că acesta nu mai are încrederea necesară de a se implica în proiecte nesigure, cu oameni la fel de nesiguri, fiindcă acum știe cât de necunoscute sunt cărările politicii, mai ales ale celei făcute de foștii săi colegi, care nu s-au schimbat prea mult.

Adrian Bădulescu a fost văzut recent în sânul democrat-liberalilor, la o acțiune a organizației de tineret din municipiul reședință de județ. El nu a vrut să facă prea multe declarații pe marginea a tot ce se întâmplă actualmente în partidul său de suflet și nici nu dorește să facă pronosticuri despre cum va evolua acesta, dar are un singur scop: în afară sau înăuntru, Adrian Bădulescu îl susține pe Florin Titirișcă în activitatea sa politică, cel din urmă fiind cel care se ocupă de coordonarea filialei din Alexandria a PDL după plecarea acestuia. De ce îl aduc unii cu forța în partid nu știm, dar așteptăm ca bobocii galbeni (mai nou) să se numere în toamnă, că de ouă puse la clocitoare fără curent electric ne-am cam săturat.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

5 Comments

  1. îl aduc cu forța pentru că are mai mulți fani ca ei. Cineva trebuie să-i reprezinte pe unii mai puțin populari și pătați pe alocuri, iar dacă dinafară nu pare destul de credibil, trebuie să vină mai aproape, mai la vedere, înăuntru, pentru a-l susține pe Florin Titirișcă, de exemplu.
    Cu forța, poate nu e chiar corect spus, că doar nu l-au luat pe sus să-l bage-n dubă și să-l aducă la Alexandria să zâmbească așa frumos pe lânga unii. Vom vedea în viitorul apropiat ce-i rezervă astrele din partid, că doar nu poți să-i reprezinți doar cu numele și doar cu povești despre ce funcții ai avut odată.

  2. Adrian este chiar cum se cade, nu cred ca se intoarce in cloaca politica, ca nu e nici un pic apropiat de astia de acum care nu stiu altceva decat ciolan.

    • lasa ca se descurca ei. oameni de-ai lui Adi lucreaza la Titirisca si tot asa alte combinatii. merge treaba, unul vine cu ciolanul altul cu varza sau fasolea si fac echipa sa manance impreuna asa cum trebe

  3. Badulescu ,un om de buna calitate desi nu-l cunosc personal ,ar putea reprezenta Teleormanul in Parlament cu decenta si bun simt.Alta calitate decat Stuparu, care ne duce in strafundurile bolsevismului.

  4. nici sa nu ajungi sa cunosti mai personal un sarpe ca asta. adrian tortionarul psihologic =))

    revenirea cu forța sau cu forță? cu șforța sau cu torța?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Stuparu caută consilier personal

Următorul articol

Concurs de înot sub egida Primăriei Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate