Acuzații grave împotriva unui funcționar public din Teleorman: „Sunt terorizată de acest om, îmi este frică să ies din casă”

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Un funcționar al Primăriei Zimnicea este acuzat de o minoră în vârstă de 16 ani că ar fi violat-o, i-ar fi propus să se prostitueze și a lăsat-o însărcinată. În acest moment, procurorii teleormăneni desfășoară activități de cercetare în vederea stabilirii veridicității spuselor copilei. Minora declară în plângere că a fost amenințată, lovită și violată în mod repetat, iar agresorul ei i-ar fi promis că se răzbună în cazul în care va denunța situația la poliție.

Potrivit fetei, „pe la începutul lunii iulie 2020, mă aflam în fața Primăriei Zimnicea, împreună cu o prietenă, unde am fost abordate de către ID, acesta oferindu-se să ne conducă la domiciliul nostru cu autoturismul său, iar prietena mea a acceptat. După circa o săptămână, susnumitul m-a căutat, propunându-mi să urc în mașina lui. Am refuzat și am spus că nu vreau să am nimic cu el. Însă m-a introdus cu forța în mașină, m-a lovit, apoi m-a violat, iar la sfârșit mi-a oferit suma de 50 de lei„, declară victima.

Mai mult, ea susține că violurile s-au repetat și, în cele din urmă, a rămas însărcinată.

„Mi-e teamă să spun adevărul părinților mei, eu fiind amenințată în mod repetat de către acesta că mă omoară dacă îl reclam la poliție. Sunt terorizată de acest om, îmi este frică să ies din casă. Mi-am schimbat numărul de telefon pentru a nu mă mai suna, însă nu știu de unde a făcut rost de numărul meu și în continuare mă sună.”, mai spune fata.

Funcționarul public i-ar fi propus acesteia și să se prostitueze, pentru un salariu lunar de 1500 lei.

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*