Acționarii TelDrum își revendică dividendele în insolvență. Lucian Dobrescu și Petre Pitiș cer 10 milioane de lei

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

Petre Pitiș, acționar TelDrum

În plină procedură de insolvență, acţionarii TelDrum SA – Lucian Dobrescu (44%), Petre Pitiș (54%), Neda Florea, Panaitov Marinela și Costache Mirela – revendică dividende în valoare de multe milioane lei, aproape 10 numai în cazul primilor doi. Conform datelor publicate în Buletinul Procedurilor de Insolvență, Liviu Lucian Dobrescu solicită o creanţă de 5.824.377,78 lei, iar Petre Pitiș vrea 3.639.000,61 lei, sume aferente anului 2017. Panaitov Marinela ar vrea și ea 44.808,64 lei, aceeași sumă precum Neda Florea și Costache Mirela, cei trei având număr identic de acțiuni, 0,665%.

Firma VIP, deţinută prin acţiuni la purtător până de curând, are de dat bani și unei televiziuni locale, care a încasat și ea mult în cursul timpului de la TelDrum. Aici a intervenit, însă, o problemă, în sensul în care jumătate din sumă a fost refuzată la plată, fiindcă nu s-a făcut dovada prestației serviciilor contractate. Din cei 427.800,00 lei solicitați, diferența de 255.851,23 lei a fost respinsă ca nedovedită.

În zilele viitoare vom publica și dividendele cerute de firmele fiului lui Liviu Dragnea, Ștefan, societății TelDrum, ca material pentru procurori, doveditor al legăturii strânse între numele cu renume și firma cu multe lucrări într-un județ cu puține drumuri.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*