liberinteleorman.ro

ACL Alexandria mulţumeşte alexăndrenilor pentru votul dat „împotriva PSD”

18 noiembrie 2014
Advertisement

Monica VasilescuACL Alexandria

Rezultatul votului de duminică este unul care a arătat că schimbarea se poate produce în România şi în Alexandria, aşa consideră cei doi co-preşedinţi ai ACL-ului local, Florin Titirişcă şi George Drăghici, reuniţi pentru ultima dată sub sigla alianţei, care redevine PNL, după alegeri.

„Lupta continuă!”

În capitala Teleormanului, ACL şi-a depăşit targhetul la cel de-al doilea tur al prezidenţialelor, obţinând un procent peste aşteptări, în jurul a 43%. Florin Titirişcă rămâne realist şi recunoaşte că meritul nu aparţine în totalitate formaţiunii politice pe care o conduce actualmente, ci şi oamenilor care nu fac parte din activul de partid, în special tinerilor neimplicaţi politic. “Suntem bucuroşi de rezultatul obţinut, în special, în Alexandria. Le mulţumim alexăndrenilor pentru votul pe care l-au dat împotriva PSD şi le spunem, din suflet, că lupta continuă. S-a făcut dreptate printr-o foaie de hârtie, care se numeşte buletin de vot, şi o ştampilă. Nu au contat nici banii, nici hoţiile celor care ne conduc. Nu sunt neapărat voturile noastre, ca partid politic, ceea ce ne bucură, sunt voturile copiilor, voturile nemulţumiţilor, care au ales să se implice”, a declarat liderul ACL Alexandria, Florin Titirişcă, fluturând o coală pe care era trecut numărul votanţilor din urbea în care este consilier local, aproape 11.000, cel mai mare de până acum dat împotriva social-democraţilor.

„Alexăndrenii să-şi ia Alexandria înapoi”

La rândul său, liberalul George Drăghici a mulţumit celor care au dat dovadă de spirit civic şi s-au prezentat la vot, spunând că, aşa cum românii şi-au luat România înapoi, are aşteptări ca alexăndrenii să-şi ia Alexandria înapoi.

Cât despre campania electorală dinaintea celui de-al doilea tur al alegerilor pentru preşedintele României, ACL-iştii spun că a fost una mult mai murdară decât precedenta, Florin Titirişcă acuzând faptul că a fost urmărit tot timpul în cele două săptămâni destinate propagandei politice. “Pe unde ne întâlneam cu cetăţenii în campanie electorală, imediat apăreau trei-patru maşini. I-au întrebat pe oameni ce le-am dat, dar nu vă pot spune ce au răspuns oamenii că le-am dat. Nu s-au bazat doar pe Poliţia Locală, au trimis un poliţist de la Poliţia Municipală să mă legitimeze, deşi el a spus că mă cunoştea. A recunoscut că nu are motiv să mă legitimeze. Au recurs la tot felul de intimidări”, a menţionat Florin Titirişcă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Portret de fotbalistă: Iulia Săvescu

Următorul articol

Tragedie în orașul Videle

Cele mai recente articole de Actualitatea politică