Accident rutier cu patru victime pe centura Alexandriei

în Actualitate

accident

Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, a informat presa cu privire la un accident rutier cu patru victime petrecut pe soseaua de centură a Alexandriei. Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și a parăsit carosabilul. Toate victimele au fost preluate de Serviciul de Ambulanță Județean.

Potrivit sursei citate, inițial, pe 112, se anunțase că sunt persoane încarcerate. La fața locului s-au deplasat și două echipaje de pompieri, cu o descarcerare și o mașină de stins.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*