liberinteleorman.ro

Accident rutier cu patru victime pe centura Alexandriei

3 aprilie 2016

accident

Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, a informat presa cu privire la un accident rutier cu patru victime petrecut pe soseaua de centură a Alexandriei. Se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și a parăsit carosabilul. Toate victimele au fost preluate de Serviciul de Ambulanță Județean.

Potrivit sursei citate, inițial, pe 112, se anunțase că sunt persoane încarcerate. La fața locului s-au deplasat și două echipaje de pompieri, cu o descarcerare și o mașină de stins.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Atenție, salută Dănuț Chera, primarul comunei Piatra, Teleorman!

Următorul articol

Dr. Valentin Filip, la final de mandat: ”Mă încearcă sentimentul de mândrie că sudoarea frunții mele și frământările mele nocturne au contribuit ca acest spital să arate la ora actuală așa”

Cele mai recente articole de Actualitate