liberinteleorman.ro

Accident rutier cu 6 victime, pe E 70, între Vitănești și Văceni

25 iulie 2017

Un accident rutier cu 6 victime, neîncarcerate, a avut loc în urmă cu doar câteva minute, pe E 70, între localitățile Vitănești și Văceni. A intervenit Detașamentul Alexandria cu 1 ATPVM, 1 SMURD și un ASAS, iar SAJ cu o ambulanță cu medic. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, maior Gelu Dragomir: au fost două autoturisme implicate, 6 victime (din care două mai grav rănite).

Dintre cele 6 persoane, 5 se pare că sunt cetățeni bulgari. Toate victimele sunt conștiente, stabile, au primit primul ajutor la fața locului și au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și acordarea de îngrijiri de specialitate. Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Polițistul Iulian Toader nu s-a lăsat de ilegalități! Șefii săi l-au prins, din nou, la braconaj

Următorul articol

Pompieri teleormăneni, la concursul serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta, faza zonala

Cele mai recente articole de Actualitate