Accident pe centura Alexandriei! O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

în Actualitate

Accident rutier pe centura Alexandriei, la intersecția spre Lăceni, cu o încarcerată. Potrivit ISU Teleormn, la fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Teleorman cu două echipaje medicale.

În accident au fost implicate două auto cu 3 pasageri, dintre care două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană este rănită, conștientă și cooperantă, preluata de echipajul SAJ. Pompierii continuă misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar după finalizarea cercetărilor de către poliție, vor acționa pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.

Evenimentul a avut loc pe DJ 504, sens giratoriu – centura ocolitoare Alexandria. O persoană a necesitat îngrijiri medicale. Cauza probabilă este neacordarea de prioritate, anunță Poliția.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*