liberinteleorman.ro

Accident la Turnu! Două persoane au fost arse de vii

26 septembrie 2015
Advertisement

accident-Pe raza municipiului Turnu Măgurele, la ieșirea spre Ciuperceni, în jurul orei 08.40, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate două autoturisme, Dacia și Peugeot. Au rezultat patru răniți și doi decedați, aceștia din urmă fiind arși.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, cpt. Gelu Dragomir, ”au intervenit pompierii militari turneni, cu o autospecială cu apă și spumă dotată cu modulul de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ a acționat cu două echipaje medicale și două ambulanțe. Se pare că în urma accidentului, partea din față a autoturismului Dacia a luat foc, pe locurile din față fiind încarcerate două persoane, din totalul de cinci pasageri. În autoturismul Peugeot s-a aflat doar șoferul, acesta suferind multiple traumatisme. Persoanele rănite, după acordarea primului ajutor, au fost transportate la Spitalul Municipal Turnu Măgurele”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drăgușin le-a propus consilierilor pragmatism ca la adunarea națională bisericească

Următorul articol

Ziua Europeană a Limbilor Străine, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”

Cele mai recente articole de Actualitate