liberinteleorman.ro

Accident la Suhaia: un bărbat a murit

29 august 2022

Eveniment rutier în localitatea Suhaia. A intervenit Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o descarcerare și un SAJ.

„În data de 29 august a.c.,în jurul orelor 11:46, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea Suhaia, județul Teleorman, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Suhaia,, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 A, din cauze ce vor fi stabilite ulterior cu ocazia cercetării, a părăsit partea carosabilă și a întrat într-un imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. În urma manevrelor de resuscitare, conducătorul auto nu a răspuns acestor manevre fiind declarat decesul acestuia.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, potrivit IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Cât e câştigul salarial mediu nominal net la nivelul judeţului Teleorman

Următorul articol

43 divorțuri mai multe față de luna iunie 2021, în Teleorman

Cele mai recente articole de Accident

Eveniment rutier în localitatea Botoroaga, o mașină s-a răsturnat. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, un SMURD și un echipaj