Accident grav pe E70, la Văceni: victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale

în Actualitate

Accident rutier pe E70, pe raza localității Văceni. Două mașini au fost implicate în evenimentul rutier din care au rezultat trei victime neîncarcerate. S-a intervenit cu o mașină de stingere, 2 SMURD și un echipaj SAJ, a anunțat ISU Teleorman.

”În urma producerii acestui accident rutier au rezultat 3 victime, neîncarcerate, conștiente și cooperante, cu traumatisme la nivelul membrelor și feței. Două persoane de gen feminin, în vârstă de aproximativ 25, respectiv 60 de ani, au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate. A treia victimă, un bărbat de aproape 60 ani, după acordarea primului ajutor calificat, a refuzat să meargă la spital.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, au curățat carosabilul de uleiul scurs de la autoturisme și au îndepărtat resturile de caroserie astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman – maior Gelu Dragomir.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*