liberinteleorman.ro

Accident grav pe Dj 701 la ieșirea din Gratia! O persoană a murit

4 august 2019

Accident rutier grav pe Dj 701 la ieșirea din localitatea Gratia spre Corbii Mari, anunță Poliția. Din evenimentul auto au rezultat 6 victime: 5 adulți dintre care 1 persoană decedată și un minor de 1 an și 6 luni inconștient transportat la București.

Se efectuează cercetări la fața locului, dar din primele informații obținute de la polițiști, o șoferiță în vârstă de 39 ani, în timp ce se deplasa pe Dj 701 din direcția Gratia spre limita județ Dâmbovița, având alte preocupări în timpul mersului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

O persoană de 45 ani a decedat, 3 persoane au fost transportate în capitala dintre care o persoană de 15 ani cu elicopterul SMURD și alte 2 persoane la unitați medicale de pe raza județului Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Sursă Photo: ISU Giurgiu
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Morminte jefuite într-un cimitir din Teleorman: hoții au sustras bijuteriile morților

Următorul articol

El este angajatul Hotelului Turris care știe să „rupă capul” protestatarilor!

Cele mai recente articole de Actualitate