Accident grav: o femeie a murit și alta a ajuns la spital

în Accident

Eveniment rutier pe DJ612A, la Văcărești – Satul Vechi. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede cu 1 Descarcerare și 1 SMURD.

În urma acestui eveniment au rezultat două victime. La sosirea pompierilor una dintre victime, de gen feminin, în vârstă de aproximativ 42 ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viața, era încarcerată, ea fiind eliberată din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Cealaltă victimă, o femeie în jur de 32 ani, a fost găsită în afara autoturismului, conștientă, cu un traumatism lombar. Ea fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul Municipal Caritas.
După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări, potrivit ISU Teleorman.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Drăcșenei, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerei în vârstă de 32 de ani, din comuna Cosmești, județul Teleorman.

În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*