liberinteleorman.ro

Accident grav la Roșiorii de Vede: o persoană a ajuns la spital – FOTO

25 martie 2021
Advertisement

Accident rutier în municipiul Roșiorii de Vede, strada Dunării (aproape de barieră). Două autoturisme implicate. La fața locului a intervenit Detașamentul Roșiorii de Vede cu o mașină de stingere, o descarcerare și un SMURD, iar SAJ Teleorman cu 2 echipaje medicale.

În urma accidentului, două persoane conștiente și cooperante au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Una dintre ele, un bărbat de cca. 31 de ani, a fost transportată de un echipaj SAJ Teleorman la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări, a anunțat ISU Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bilanț coronavirus în Teleorman: 61 de noi cazuri de Covid în ultimele 24 de ore

Următorul articol

Ministrul Mediului – Tánczos Barna vine în Teleorman să adune gunoaie

Cele mai recente articole de Actualitate