liberinteleorman.ro

Accident grav între Furculești și Turnu. 10 victime, printre care și un copil

6 iulie 2017
Cod roșu de intervenție! Accident rutier cu victime multiple, pe DN 52 între Alexandria și Turnu Măgurele, în apropierea localității Furculești. Un tir scăpat de sub control a intrat pe contrasens și a lovit un microbuz în care erau 15 persoane. Din primele informații, se pare că sunt 10 victime, printre care și un copil, care primesc în acest moment îngrijiri medicale.
UPDATE:

Gelu Dragomir, purtător de cuvânt ISU Teleorman:  5 victime vor fi transportate la București, după cum urmează: Cu elicopterele SMURD: – 1 copil la Bagdasar – 1 adult la Floreasca. Cu autospeciala de transport victime multiple: – 3 adulți la Floreasca. În total sunt 14 victime, dintre care 3 copii și o gravidă.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Autoritățile teleormănene monitorizează evoluția fenomenelor hidro-meteorologice

Următorul articol

Colonelul Marius Stancu: ”Toleranța va fi zero față de cei care incendiază miriștile”

Cele mai recente articole de Actualitate