liberinteleorman.ro

Foto arthivă

Accident feroviar la ieșire din Videle. Un bărbat a MURIT

2 septembrie 2023

Un accident feroviar a avut loc la ieșirea din stația Videle, spre Ciolpani. Trenul IR 11502, care circula pe ruta București Nord – Arad, a fost implicat într-un incident care a dus la pierderea vieții unui bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Videle.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, am fost sesizați prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către mecanicul de locomotivă al trenului IR 11502, ce circula pe distanța București Nord – Arad, cu privire la faptul că la ieșirea din stația Videle, către Ciolpani, s-a produs un accident feroviar.

Polițiștii din cadrul Postului de poliție TF Videle care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, în urma cercetărilor efectuate persoana accidentată și declarată decedată a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Videle. Cadavrul bărbatului a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Medicină Legală Teleorman pentru a fi transportat la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Tom Țică – fostul șef al DGA Teleorman s-a pensionat la 44 de ani și și-a găsit job la Consiliul Județean Teleorman

Următorul articol

Un copil a fost bătut crunt de alți doi, pe terenul de fotbal, în Teleorman

Cele mai recente articole de Accident