Accident cu 5 victime pe E70, la Peretu! Toți cei implicați în accident sunt tineri

în Actualitate

Accident rutier pe E70, în localitatea Peretu din Teleorman. Două autoturisme au fost implicate în impactul din care au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o descarcerare, o mașină de stingere, un SMURD, iar de la SAJ Teleorman 4 echipaje medicale.

„Au fost 5 victime, toți tineri. Unul a fost încarcerat, inconștient, scos de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și preluat de echipajul SAJ cu medic. Ceilalți patru au fost conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au  primit primul ajutor calificat și au fost transportați la UPU Alexandria.

Misiunea continuă cu asigurarea măsurilor P.S.I și îndepărtarea caroseriilor de pe carosabil astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, precizează ISU Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*