VIDEO Accident cu trei victime în Teleorman: doi bărbați au murit, iar o fată în vârstă de 16 ani a fost luată cu elicopterul SMURD

în Actualitate

Trei victime au rezultat în urma unui accident rutier grav petrecut pe DN 52, la ieșire din Alexandria spre Furculești, în care au fost implicate trei autoturisme. La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Alexandria cu o descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială de transport persoane și victime multiple, precum și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman și un elicopter SMURD.

Doi bărbați, în vârstă de 45 și 40 de ani, în ciuda eforturilor făcute de personalul medical, au fost declarați decedați de SAJ Teleorman.

A treia victimă, o fată de 16 ani, cu dureri cervicale și lombare, conștientă și cooperantă, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din municipiul București.

Pompierii continuă misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea resturilor de caroserie. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări, a transmis ISU Teleorman.

Sursă foto/video: ISU Teleorman/IPJ Teleorman

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*