liberinteleorman.ro

Accident cu patru victime pe Șoseaua de Centură

16 mai 2015

Monica Vasilescu

accident-Două autoturisme, un Opel și un Peugeot, s-au ciocnit în această dimineață pe ruta care ocolește Alexandria, acolo unde s-au petrecut cele mai multe evenimente neplăcute în ultimul timp.

De la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Teleorman, locotenent Adrian Gelu Dragomir, am aflat că ”s-a primit un apel pe 112, la ora 10.29, cu privire la producerea unui accident pe șoseaua de centură, pe ruta Buzescu – Mavrodin. Două autoturisme, 4 victime (3 adulți și 1 copil), o singură persoană încarcerată, care a fost scoasă de echipajul de descarcerare din Detașamentul Alexandria. Victimele sunt preluate de Serviciul de Ambulanță”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Carmen Daniela Dan a început campania electorală, deși nu știe exact unde candidează

Următorul articol

E noaptea muzeelor

Cele mai recente articole de Actualitate