Accident cu două victime la Smârdioasa. Șoferul fugit de la fața locului, REȚINUT

în Accident

Accident rutier în localitatea Smârdioasa (intrare dinspre Alexandria), miercuri seara.

În urma acestui eveniment, au rezultat două victime, o mamă și un copil, de 40, respectiv 11 ani. Femeia acuza dureri toracice, iar copilul prezenta un atac de panică, motiv pentru care victimele au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări, a anunțat ISU Teleorman.

Reacția Poliției

La data de 14 februarie a.c., orele 20:20, în localitatea Smârdioasa avut loc un accident rutier în următoarele împrejurări:

În timp ce o femeie în vârstă de 40 de ani, din județul Teleorman se deplasa pe DN 51 pe raza localității Smârdioasa, autoturismul condus de aceasta a fost lovit și proiectat de un alt autoturism, care după producerea impactului a părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară la femei în vârstă de 40 ani și a unui minor în vârstă de 12 ani, ambii din județul Teleorman, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma activităților desfășurate, conducătorul auto care a produs evenimentul a fost identificat ulterior și audiat, un tânăr în vârstă de 20 ani, din județul Teleorman, iar începând cu data de 17 februarie a.c. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a se prezenta instanței de judecată pentru propunerea de arestare preventivă.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, acesta avea o îmbibație alcoolică de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, urmând a se da soluție legală prin parchetul competent, potrivit IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*