liberinteleorman.ro

Accident cu cinci victime la Turnu Măgurele

20 martie 2016

Monica Vasilescu

accident-Patru fete din Turnu Măgurele au fost rănite în urma unui accident rutier. Acestea  se deplasau la Alexandria, la faza județeană a olimpiadei de matematică, cu o mașină la volanul căreia se afla bunicul uneia dintre fete, care a murit pe loc.

Potrivit primelor informații, pe drum, starea de sănătate a șoferului s-a înrăutățit și acesta a pierdut controlul volanului, intrând într-un copac. Cele patru eleve au fost transportate la spital. Una dintre ele se află în stare gravă, iar celelalte trei sunt stabile și primesc în continuare îngrijiri medicale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tony Ionescu i-a făcut să râdă pe alexăndreni pentru prima dată

Următorul articol

Schimbarea la față a Opoziției din Teleorman. Claudia Almăjanu: ”În momentul de față, nu vizez nicio funcție” – interviu –

Cele mai recente articole de Actualitate