Accident cu 4 victime pe DN 65 A, Roşiorii de Vede – Turnu Măgurele

în Actualitate

Luni, pe numărul unic de urgenţă 112, s-a anunţat producerea unui grav accident rutier, pe DN 65 A, km 14, în direcţia Roşiorii de Vede – Turnu Măgurele, cu patru victime, din care una încarcerată.

Ajunşi la faţa locului cu un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, pompierii militari roşioreni au constatat faptul că nu mai era nicio persoană încarcerată în autoturismul Chevrolet, răsturnat în afară părţii carosabile, însă erau patru victime, rănite grav.

Marian Z., de 58 de ani, conducătorul autoturismului, a fost preluat de paramedici, i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Roşiorii de Vede, fiind predat medicilor din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte trei victime au fost preluate de către personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportate la spital. Pompierii militari au luat măsurile necesare prevenirii şi stingerii unui eventual incendiu, au deconectat bornele de la baterie şi au îndepărtat resturile de pe carosabil. Cazul a fost preluat de către poliţişti pentru cercetări, ne-a spus cpt. Dragomir Adrian Gelu,  Compartimentul Informare şi Relaţii Publice


Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*