Acasă la „Centenarii Teleormanului”. O bunică din Socetu a împlinit 105 ani

în Actualitate

unnamedConsiliul Judeţean Teleorman îi aniversează, în fiecare lună, pe aceia dintre teleormănenii noştri care împlinesc venerabila vârstă de 100 de ani. Vineri, 6 noiembrie 2015, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, a făcut o vizită în satul Socetu, cu prilejul unei aniversări speciale, acasă la Cristina Păuna, care a sărbătorit 105 ani de viaţă.

Aniversarea zilei sale de naştere nu este o sărbătoare obişnuită, ci un emoţionant jubileu, iar preşedintele consiliului judeţean, căruia i-au stat alături primarul localităţii, rudele doamnei şi mai multe persoane din cadrul consiliului judeţean, a felicitat-o pe sărbătorită, spunându-i gânduri bune şi urări româneşti tradiţionale, „La mulţi ani, fericiţi, cu sănătate!”.

Cristina Păuna, o femeie evlavioasă şi un exemplu de decenţă şi de generozitate, şi-a primit vizitatorii cu bucurie, iar preşedintele Adrian Gâdea i-a oferit un buchet de flori, înmânându-i de asemenea, din partea consiliului judeţean, un premiu în valoare de 1000 lei, în semn de preţuire şi respect pentru ceea ce a realizat în viaţă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*