liberinteleorman.ro

ABERAȚII TELEORMĂNENE „Știm că nu ar trebui să citești acest mesaj, dar am cumpărat totuși un afiș din bani publici să îți spunem asta”

Advertisement

Este absolut incredibil, dar în plină pandemie, la Alexandria tocmai s-a montat un ditamai bannerul în zona Casei de Cultură. De vreme ce bannerul e semnat de Primăria Alexandria, presupunem că nu e cumpărat banii de buzunar ai primarului Victor Drăgușin, ci din banii noștri. Dar povestea e mult mai profundă de atât. Bannerul nu e pus acolo întâmplător și el are și un public țintă: cei care nu-l pot citi. Sună ciudat, nu? Nu doar că sună, dar și e.

Căci mesajul inscripționat, în litere uriașe, pe Casa de Cultură e următorul: „Primăria Alexandria știe că în mod normal nu ar trebui să citești acest mesaj pentru că stai acasă. Totul va fi bine și apoi ne vom reîntâlni aici!” După ce treci peste șoc și meditezi puțin, începi să înțelegi adevăratul mesaj de esență kafkiană: „Știm că nu ar trebui să citești acest mesaj, dar am cumpărat totuși un afiș din bani publici să îți spunem asta”.

Și acum, că totul are logică, vă cităm și mesajul personal al primarului Alexandriei, Victor Drăgușin, postat pe pagina lui publică de Facebook:

Locul unde de obicei ne întâlnim și petrecem împreună. (n.r.-Casa de Cultură din Alexandria) Fără agitația obișnuită, fără tinerii care seara se seara se întâlneau aici este trist și pustiu. Pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor, este BINE așa.

Victor Drăgușin, primarul Alexandriei

Iar pentru cei care refuză să stea în case, Consiliul Local pentru Situații de Urgență Alexandria a decis purtarea obligatorie a măștilor și mănușilor în spații publice, magazine și mijloace de transport. Și pentru că măștile și mănușile sterile nu mai sunt de găsit, oamenii normali n-au altceva de făcut decât să improvizeze ceva de acasă, pentru a nu fi amendați. Sau pot citi afișul de pe Casa de Cultură pe pagina de Facebook a lui Victor Drăgușin. Sau la noi în ziar. Cu plăcere!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Strigătul de disperare al unei asistente medicale din Teleorman: „Unde sunt saloanele pline cu bolnavii cronici? Ce facem cu ei? Stăm cu ei în ambulanță în fața cortului”

Următorul articol

EXCLUSIV. Regizoarea Sharon Willems, la finalul unei lupte epuizante cu noul virus: “Nu e niciun motiv pentru care eu am reușit să scap și altul nu. Nu are legătură cu puterea de luptă, ci cu norocul…”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică