liberinteleorman.ro

ABC Judo a obținut trei medalii de aur și două de argint la Sofia

18 aprilie 2016

abc judo (1)Monica Vasilescu

Sportivii legitimați la ABC Judo Alexandria au participat, în data de 16 aprilie, la turneul Internațional Unifight Sofia, organizat de Federația Bulgară de Unifight.

Judoka de la ABC Judo, club condus de președintele Gudei Cătăabc judo (2)lin, s-au clasat, ca de obicei, pe primele locuri. Ei au adus acasă trei medalii de aur și două de argint. Este vorba despre Locul 1: Popescu Alexandru, cat. 42 kg; Cosmin Avendre, 55 kg; Alexandra Avendre, 28 kg, și Locul 2: Grosu Stefan, 38 kg; Dragodan Mihai, 50 de kg.

Au mai participat alți patru sportivi care au mai obținut un loc 6 (Ianculescu Matei, 46 kg) și un loc 7 (Macasoi Robert Dănuț – 29 kg) din 18 participanți. Judoca au fost coordonați de Sensei Teodor Folică și căpitanul de echipă Guruianu Oana.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

În comuna Peretu, copiii iubesc sportul!

Următorul articol

Cât costă un suflet de liberal?

Cele mai recente articole de Sport