liberinteleorman.ro

A treia ediție a Seratelor Libere a marcat bucuria de a fi liber în Teleorman

serata23 Carmen Dumitrescu

Ziua de 8 februarie a fost una cu adevărat specială pentru oamenii liberi ai județului Teleorman. Ei au avut atunci prilejul de a se reuni și de a se bucura, vreme de cel puțin două ore, de un eveniment cultural, ce și-a propus să devină o tradiție a județului. Este vorba despre Seratele Libere, eveniment ajuns la cea de-a treia ediție, organizat de Ziarul Liber în Teleorman, cu scopul de a promova valorile culturale pe care Teleormanul le are, dar le cunoaște prea puțin sau deloc.

Cea de-a treia ediție a  Seratelor Libere a avut loc în cadrul elegant pus la dispoziție de Restaurantul Cramă UNICOM din Alexandria și a adus laolaltă oameni politici de diferite culori, oameni de cultură, tineri talentați și prieteni ai Ziarului Liber în Teleorman. Rând pe rând, au evoluat în fața invitaților, tineri artiști cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, ce au făcut dovada muncii lor asidue în numele artei. Sonorizarea evenimentului a fost asigurată de echipa DJ PRO EVENTS, care a avut grijă ca vocile tuturor artiștilor, dar și ale prezentatoarelor evenimentului să fie bine puse în valoare pe tot parcursul manifestării. De remarcat ar fi prezența din ce în ce mai numeroasă a publicului la aceste Serate Libere, toți invitații declarându-se impresionați de felul în care Liber în Teleorman se construiește pe principii solide și pe valori reale.

Octavian Broșteanu a încântat audiența cu piese cunoscute și interpretate într-o manieră impecabilă, în timp ce Nicușor Lina, un alt prieten vechi al evenimentului, a fascinat pe toată lumea cu maniera lui de interpretare a unor piese ale trupei Holograf. Trupa Karma a fost, din nou, alături de ziarul Liber în Teleorman, interpretând șase piese foarte cunoscute, în timp ce Șerban Picu, tânărul pasionat de hip-hop descoperit chiar de ziarul nostru, și-a făcut debutul în cadrul evenimentului, impresionând pe toată lumea. Momentele muzicale s-au împletit cu momente poetice, marca Nicoleta Milea, Alin Stoian și Silvia Ureche.

Mai mult, oamenii care au fost alături de acest proiect au vorbit nu doar despre misiunea informativă a  Ziarului Liber în Teleorman, ci și despre rolul asumat al acestei publicații de a promova cultura și valorile județului Teleorman. După două ore de dezbateri, muzică bună și poezie, invitații s-au declarat de-a dreptul impresionați de eveniment și au promis că vor fi alături de Ziarul Liber în Teleorman, atâta timp cât acesta va lupta pentru  obiectivele asumate.

serta 6 serata222 serata123 serata23 serata25 serata14 serata22 serata20 serata21 serata 10 serata serata6 serata9 serata 5 serata 3 seatat7 serata2 serata13 serata12 serata18 serata16 serata1

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nițulescu: ”Dacă veneau la ședință, le rupeam o mână și un picior!”

Următorul articol

Avocatul Liviu Ardeiaș vrea revocarea arestului preventiv! Povestea ingineriilor financiare de care este acuzat Părintele “Oscarului românesc pentru excelență”

Cele mai recente articole de Actualitate