liberinteleorman.ro

A sunat clopoțelul !

14 septembrie 2015
Advertisement

scoalaȘcoala a început ! Festivitățile ocazionate de deschiderea anului școlar au reunit, astăzi, 14 septembrie 2015, mai-marii județului, dascăli și elevi, dar și părinți ori bunici, care au dorit să le fie alături celor mici în prima zi de școală.

Aproape fără excepţie, festivităţile de deschidere de an şcolar 2015-2016, care au avut loc în județ, s-au aflat sub semnul fastului. Cu discursuri, personalităţi şi elevi aranjați ”la patru ace”, curțile instituțiilor școlare au fost asaltate de sute de persoane. Sincere emoții i-au încercat pe elevii din ciclul primar, fiind vizibil impresionați de toată agitația din jurul lor, dar și pe cei un pic mai mari, aflați la gimnaziu, care s-au bucurat să-și revadă colegii.

Totul s-a încheiat rapid. În prima zi, unitățile de învățământ nu i-au atras prea mult pe beneficiarii sistemului de educație, elevii preferând să se îndrepte imediat după festivități către case sau către baruri, iar profesorii către treburile lor, cu brațele pline de flori…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cu ochii închiși se moare mai ușor…

Următorul articol

Primăria Alexandria aruncă bani pe un alt sondaj de opinie

Cele mai recente articole de Actualitate