liberinteleorman.ro

A murit profesorul Eliza Sotirescu

15 martie 2021

„Astăzi, 15 martie 2021, a trecut în eternitate sufletul dragii noastre colege Eliza Sotirescu!!! Câta dăruire, cât profesionalism, câta tinerețe, câta putere interioară, câta pasiune pentru oameni și pentru profesie… intr-un singur OM!!! Câta credința, câta suferinta și … drum lin printre îngeri! O durere fără margini, o durere profunda, grea, pe care nu o putem exprima in cuvinte, ne stăpânește sufletul! Regrete profunde, condoleanțe familiei îndoliate! Respect pentru toată cariera ta de excepție, pentru dăruirea ta nemarginita!!! Ne-nclinam in fata vieții tale dedicate si te asiguram ca NU TE VOM UITA NICIODATĂ!!!! Noi toți, directori, profesori, elevi, personal auxiliar și nedidactic!”, a anunțat luni Colegiul Național „Mircea Scarlat”, instituție în care aceasta a predat.

Eliza Sotirescu a fost cadru didactic, inspector de specialitate la ISJ Teleorman, a profesat timp de 13 ani la Colegiul Național „Mircea Scarlat” din Alexandria și a condus vreme bună Casa Corpului Didactic Teleorman.

Ea a murit luni după o lungă suferință cu o boală incurabilă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

5 lucruri pe care să le faci să te distrezi online

Următorul articol

Se ÎNCHID restaurantele în Alexandria – Orașul a intrat în scenariul ROȘU

Cele mai recente articole de Actualitate