liberinteleorman.ro

A murit plt.maj. Crețu Daniel de la ISU Teleorman

23 iulie 2018

Un salvator a plecat dintre noi mult prea devreme! Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A. D. Ghica” al judeţului Teleorman, care au pierdut un camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care nu a mai putut fi salvat – plt.maj. Crețu Daniel.
Pompierii teleormăneni sunt profund îndurerați de pierderea lui, un om cu experiență, un tânăr pentru care viața s-a încheiat brusc astăzi de dimineață din cauza unei boli necruțătoare, la vârsta de numai 37 de ani, pe patul de spital.

Încadrat la Detașamentului de Pompieri Alexandria din anul 2006, timp de peste 12 de ani, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii, reușind să îndeplinească cu succes toate sarcinile încredințate.
În semn de prețuire, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “A.D. Ghica” al județului Teleorman este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten, rugându-l pe Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace!

Dumnezeu să-l ierte şi să-i dea odihnă veşnică !
Condoleanțe familiei îndoliate

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pentru că le are cu afacerile, finul lui Drăgușin, Octavian Teodorescu, a fost uns șef la parcometre

Următorul articol

Fina lui Drăgușin nu s-a săturat! Cristina Teodorescu a completat plângerea la CNCD împotriva oamenilor care o critică pe Facebook!

Cele mai recente articole de Actualitate