liberinteleorman.ro

A murit în incendiu la 87 de ani

1 aprilie 2015
Advertisement

incendiu (2)O bătrână, în vârstă de 87 de ani, a fost victimă a unui incendiu izbucnit la locuinţa sa, în data de 31 martie a.c. Paula C., din comuna Blejeşti, a a fost găsită de către pompieri decedată în camera sa.

Anunţaţi de iniţierea incendiului la ora 19.22, pompierii militari s-au deplasat rapid la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Incendiul, ce se manifesta la acoperişul casei, pe o suprafaţă de cca 50 m², la planşeul şi mobilierul din două camere de locuit, a fost localizat şi lichidat în aproximativ 75 de minute. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 25.000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la aproape 10.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieşit faptul că evenimentul a fost cauzat de jarul căzut dintr-o sobă pe materialele combustibile amplasate în apropiere, a precizat ISU Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sfântul DNA…

Următorul articol

Campanie de plantare a puieților forestieri

Cele mai recente articole de Actualitate