A început recensământul populaţiei şi al locuinţelor de probă în Alexandria și Buzescu

în Actualitate

Începând de ieri, 10 martie, pana la 31 martie 2021, are loc recensământul  populaţiei şi al locuinţelor de probă, derulat de Institutul Național de Statistică prin Direcția Județeană de Statistică Teleorman, pentru a se putea asigura că totul se va desfășura conform planificării privind recensământul care se va realiza în anul 2022, având în vedere că este o cercetare statistică de mare anvergură.

Pentru acest recensământ de probă, au fost selectate 2 localitati din județ, municipiul Alexandria și comuna Buzescu.

Ca și măsură de protecție împotriva SARS-CoV-2, aveți posibilitatea de a vă autorecenza, prin completarea unui formular de preînregistrare disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro/ .

Ulterior înregistrării veți primi pe adresa de mail furnizată pe site un link, care vă va conduce spre chestionarul individual, în vederea inserării datelor solicitate de către INS. Etapa privind autorecenzarea se va derula în perioada 10-16 martie 2021.

În situația în care nu vă veți putea autorecenza, conform celor expuse mai sus, din motive obiective, veți fi vizitați de către un recenzor pentru realizarea interviului față în față.

Puteți primi informații privind eșantionul selectat din Municipiul Alexandria și din comuna Buzescu, în vederea realizării recensământului de probă, accesând link-ul https://teleorman.insse.ro/anunturi/recensamantul-de-proba-din-luna-martie-2021-pentru-recensamantul-populatiei-si-locuintelor/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*