liberinteleorman.ro

A fost activat Planul Roșu de intervenție! Accident rutier cu multiple victime la Bujoreni

12 aprilie 2018
Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în localitatea Bujoreni, între un autoturism și un microbuz. Mai multe victime, dintre care una decedată, au anunțat autoritățile ajunse la fața locului, astfel încât Planul Roșu de intervenție a fost pus în aplicare. S-au deplasat: 1 ATPVM, 2 SAJ, 2 SMURD, 1 ASAS, 1 DESC, potrivit ISU Teleorman.
Șase victime au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria. În microbuz se aflau 12 persoane. Forțele de intervenție au fost suplimentate pe timpul operațiunilor de salvare, la fața locului ajungând 5 ambulanțe SAJ, 4 SMURD, 1 ATPVM și un elicopter SMURD cu medic. Medicul de pe elicopter a coordonat operațiunile medicale și a asigurat triajul persoanelor rănite. Toate cele 8 persoane sunt conștiente și stabile cu multiple traumatisme. Cauza accidentului urmează a fi stabilită de poliție în urma cercetărilor.
Două victime, aflate în stare gravă, vor fi duse la București, din care 1 la Bagdasar, cu elicopterul. Persoana decedată era șoferul autoturismului.
UPDATE: Bilanț final accident: 15 persoane implicate în accident, 5 au refuzat transportul la spital, 6 au fost transportate la Spitalul Județean Alexandria, 3 la spitalele din Bucuresti (1 cu elicopterul si 2 cu ambulantele de terapie intensiva ale ISU MB) si 1 persoana decedata (soferul autoturismului), conform ISU Teleorman, maior Adrian Gelu Dragomir.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria joacă în optimile Cupei României pe teren propriu

Următorul articol

Încă o medalie de argint pentru Teleorman. Diana Ciocoiu a obținut locul doi la olimpiada de Fizică

Cele mai recente articole de Actualitate