liberinteleorman.ro

A doua zi de Referendum: 39.000 de teleormăneni au votat până la ora 13.00

7 octombrie 2018

Carmen Dumitrescu

A doua zi de Referendum merge în parametri mediocri în Teleorman, în ceea ce privește prezența oamenilor la urne. Oricum, prezența e mult mai bună decât în cursul zilei de ieri, iar urna mobilă este chemată de sute de oameni din județ. Totuși, până la ora 13.00 vorbim despre o prezență puțin peste media națională, teleormănenii prezentându-se în procent de 12,38. Practic, puțin peste 39.000 de oameni din județul lui Dragnea se prezentaseră la scrutin până la ora 13.00, listele suplimentare fiind folosite din plin. De altfel chiar și fostul șofer al lui Dragnea, Mădălin Ioniță a votat la secția 58 din Turnu Măgurele pe lista suplimentară, în ciuda faptului că el este din oraș.

La majoritatea slujbelor de duminică, preoții au îndemnat oamenii să meargă la urne, în timp ce membrii Bisericii Adventiste au și ei azi posibilitatea de a se exercita democratic, prima zi de Referendum fiind o zi în care cei în cauză nu au avut voie, prin religie, să se manifeste la urne.

Până la închiderea urnelor, însă, mai este destul de mult timp, așa că e greu de intuit dacă până la finalul zilei, participarea la urne va fi suficientă pentru validarea Referendumului. Mai ales că în Teleorman, lucrurile interesante se întâmplă după lăsarea nopții.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Slujba de duminică la Catedrala Alexandria: „Cine simte așa ceva, nu va băga azi un dumicat la prânz în gură dacă n-a fost mai întâi să spună că este ortodox autentic, familist convins și creștin adevărat!”

Următorul articol

Echipa Colegiului Național Pedagogic ’’Mircea Scarlat’’, în Letonia

Cele mai recente articole de Actualitatea politică