liberinteleorman.ro

96 teleormăneni au primit confirmarea infectării cu noul coronavirus

23 aprilie 2020

În ultimele zile, și la nivelul județului Teleorman a putut fi constatată o creștere moderată a numărului de îmbolnăviri. Dacă în urmă cu două zile existau 80 de persoane în cazul cărora era oficială confirmarea îmbolnăvirii, astăzi vorbim deja despre 96 de testări pozitive. Pe de altă parte, în centrele de carantină din județ numărul celor cazați a început să scadă semnificativ, în Teleorman fiind funcționale acum doar trei centre de acest tip.

Potrivit unei comunicări a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în cele trei centre de carantină aflate în funcțiune erau cazate, la ora 14:00, 89 de persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 237.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică până astăzi, 23 aprilie a.c., la nivelul județului Teleorman sunt raportate 96 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 5 au fost declarate vindecate și externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rata șomajului în Teleorman a ajuns la 6,48%

Următorul articol

Studiile științifice ale industriei producătoare de moarte: adevărul despre nicotina care “protejează” de coronavirus…

Cele mai recente articole de Actualitate