96 teleormăneni au primit confirmarea infectării cu noul coronavirus

în Actualitate/Dezvăluiri

În ultimele zile, și la nivelul județului Teleorman a putut fi constatată o creștere moderată a numărului de îmbolnăviri. Dacă în urmă cu două zile existau 80 de persoane în cazul cărora era oficială confirmarea îmbolnăvirii, astăzi vorbim deja despre 96 de testări pozitive. Pe de altă parte, în centrele de carantină din județ numărul celor cazați a început să scadă semnificativ, în Teleorman fiind funcționale acum doar trei centre de acest tip.

Potrivit unei comunicări a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în cele trei centre de carantină aflate în funcțiune erau cazate, la ora 14:00, 89 de persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 237.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică până astăzi, 23 aprilie a.c., la nivelul județului Teleorman sunt raportate 96 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, dintre care 5 au fost declarate vindecate și externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*