liberinteleorman.ro

9 Mai – Zi cu triplă semnificație

8 mai 2024

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, organizează o serie de activități culturale dedicate zilei de 9 Mai, în parteneriat cu Palatul Copiilor din Alexandria.

 Ziua de 9 Mai are triplă semnificație pentru românii de pretutindeni. În această zi sărbătorim Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat a României și încheierea Celui de-al Doilea Război Mondial.

Cu acest prilej, joi, 9 mai 2024, începând cu ora 11.30, la Compartimentul Împrumut pentru Tineri și Adulți vor fi puse în scenă piese de teatru în limba engleză de către elevi de la Palatul Copiilor din Alexandria, sub coordonarea doamnei profesor Adriana Unteșu.

Va fi vernisată și expoziția de carte din patrimoniul bibliotecii 9 Mai – Ziua Independenței, Ziua Victoriei, Ziua Europei,ce aduce în atenția utilizatorilor informații despre aceste evenimente istorice.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Zeci de bijuterii istorice vor fi expuse în cadrul Retro Parada Primăverii 2024

Următorul articol

„9 mai 1877 – Independența României”, la Muzeu

Cele mai recente articole de Cultură

Miniexpoziția „Județul Teleorman pe hărți istorice”, la muzeu

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, deschide marți, 14 mai 2024, ora 11.00, miniexpoziția„Județul Teleorman pe hărți istorice”.       Organizată cu ocazia „Zilei Județului Teleorman”,miniexpoziția prezintă reproduceri ale