liberinteleorman.ro

Consiliul Județean oferă 8.000 lei pentru “Cupa 1 Iunie”

27 mai 2015

Consiliul judetean TeleormanConsiliul judeţean Teleorman organizează sâmbătă, 30 mai, ora 9.00 în faţa Palatului Administrativ din municipiul Alexandria, sub genericul “Cupa 1 Iunie”, o parte din competiţiile sportive dedicate anul acesta copiilor.

La întrecerile organizate cu prilejul zilei de „1 Iunie”, aflate la cea de-a XV-a ediţie, participă preşcolarii şi elevii claselor I-VIII, înscrişi de cadrele didactice în unităţile şcolare. Competiţiile care vor marca Ziua Internaţională a Copilului pun în dispută: “Trofeul Prichindel” (biciclete), “Trofeul Pegas” (ciclism), „Trofeul Coşul de 3 Puncte” (îndemânare baschet) şi Trofeul Magicianul” (îndemânare fotbal.)

Valoarea totală a premiilor în bani şi a trofeelor alocată de Consiliul Judeţean pentru “Cupa 1 Iunie” este semnificativă – 8.000 de lei – iar organizarea şi desfăşurarea acestor competiţii sunt realizate cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Asociaţiei Judeţene de Atletism, Poliţiei Locale Alexandria şi Poliţiei Alexandria. Premiile vor fi acordate de Consiliul judeţean Teleorman, care va oferi şi la ediţia de anul acesta cupe, medalii, plachete şi bani. Premiile în bani reprezintă 6.300 lei.

 

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Judocanii de la CSS Alexandria, două medalii de aur la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”

Următorul articol

Loredana Toc: “Dorinţa noastră este să contribuim la o lume mai bună”

Cele mai recente articole de Actualitate