7 polițiști teleormăneni sunt confirmați cu COVID-19 și 32 polițiști din Alexandria așteaptă rezultatul testării

în Actualitatea politică/Dezvăluiri/Sănătate

După ce purtătorii de cuvânt al Jandarmeriei, ISU și Poliției de Frontieră Teleorman au primit confirmarea infectării cu noul virus, mai mulți polițiști din Alexandria trec prin emoții teribile. 32 de angajați ai Poliției Muncipiului Alexandria au fost testați ieri și așteaptă astăzi rezultatele, după ce colegi de-ai lor au ajuns deja la spitalul suport COVID din Roșiorii de Vede.

În acest moment, la Caritas sunt internați trei purtători de cuvânt de la Jandarmerie, ISU și Poliția de Frontieră, mai mulți angajați ai STPF Teleorman, agentul Petrișor Marius, liderul SPRD Teleorman și alți politiști din diverse unități din județ.


Liderul Sindicatului Polițiștilor din România “Diamantul” din județ spune că până acum a avut ca simptome doar temperatura și durerea de cap. Ca medicație, pentru ca el are doar simptome ușoare, a primit Paracetamol și un antibiotic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, se află și el internat la Caritas, după ce a fost confirmat prin testare cu noul virus. Acesta spune că e posibil să se fi infectat prin contactul în aer liber cu un coleg, însă ne-a povestit că nu prezintă alte simptome, decât o senzație de nas înfundat. El spune că alături de el sunt și colegi, care se simt, în general, bine și că așteaptă cu nerăbdare ca tratamentul să își facă efect pentru a se putea întoarce acasă.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*