liberinteleorman.ro

55 alexăndreni vor primi în luna iunie cheile unor noi apartamente ANL

11 mai 2015

ANLCarmen Dumitrescu
După o lungă perioadă de timp, în care alexăndrenii înscriși pe listele municipalității pentru obținerea unui apartament ANL au tot așteptat un răspuns, lucrurile încep, iată, să se limpezească. Cei 55 de beneficiari au urmărit cu atenție în toată această perioadă felul în care s-au desfășurat lucrările la cele trei blocuri situate pe șoseaua Turnu Măgurele din Alexandria, sperând că totul va merge bine și vor putea primi, după ani întregi de așteptare, locuința la care sunt îndreptățiți.
O primă promisiune, însă, a indicat finalul anului precedent pentru darea în folosință a noilor ANL-uri, însă constructorul a ridicat probleme pe parcurs și situația s-a prelungit, mulți dintre beneficiari devenind confuzi cu privire la momentul în care și-ar fi luat noile apartamente în primire. Din fericire, blocajul a fost depășit și constructorul a notificat Primăria Alexandria cu privire la faptul că în 10 zile se va întruni Comisia de Recepție. Potrivit primarului Victor Drăgușin, asta înseamnă că în termen de două săptămâni de la întrunirea comisiei, beneficiarii își vor putea primi cheile noilor apartamente: “De principiu, lucrurile intră acum în normalitate, pentru că după ce se va reuni Comisia de Recepție ar mai trece încă vreo două săptămâni până la predarea apartamentelor către beneficiari. Asta ar face ca în prima decadă a lunii iunie, oamenii să poată primi cheile apartamentelor. Oricum, utilitățile sunt gata în acest moment, mai sunt niște finisaje de făcut și totul merge așa cum am convenit cu constructorul”. Pentru cei care așteaptă de luni întregi un răspuns cu privire la soluționarea acestei situații, vestea este extrem de bună iar beneficiarii trebuie notificați din timp, pentru că procesul de mutare nu este unul care se va face peste noapte.
Ultimul termen de predare a apartamentelor a fost finalul lunii aprilie, însă motive legate de condițiile meteorologice au determinat încălcarea angajamentului. Astfel, dacă nimic nu va mai interveni între timp, de această dată cei 55 de beneficiari ai ANL-urilor nou construite vor avea bucuria de a se muta într-o casă nouă, pentru care mulți au așteptat ani întregi.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

TelDrum va reabilita DJ 506B Smârdioasa-Izvoarele, un drum pe care se toarnă asfalt pentru prima dată

Următorul articol

Gigi Becali retrogradează… de la muntele Athos în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate

DREPT LA REPLICĂ – De ce au fost sparte țevile de gaz în Alexandria

DREPT LA REPLICĂ cu privire la articolul “Doreii lui Drăgușin au spart două țevi de gaze îndouă zile”, publicat pe site-ul https://liberinteleorman.ro Având în vedere articolul ”Doreii lui Drăgușin au spart două țevide gaze în două zile”, publicat pe site-ul liberinteleorman.ro, în data de 19.06.2024, pentru corecta informare a cetățenilor, vă rugăm să publicați, în aceleași condiții, următoarele precizări: – în timpul execuției lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitarea și modernizarea rețelei stradale din municipiulAlexandria: str. Negru Vodă, str. Cuza Vodă tronson 2, str. Libertățiitronson 1, str. Libertății tronson 5, str. București, str. Dunării, str. Av. Alexandru Colfescu, str. Constantin Brâncoveanu, str. Agricultori, str. Victor Antonescu”, potrivit contractului aflat în derulare cu S.C. Administrația Străzilor, Construcții Edilitare S.R.L., societate aflată însubordinea Consiliului Local