414 teleormăneni au fost diagnosticați până acum cu COVID-19

în Administratie/Dezvăluiri/Sănătate/Social

Până în acest moment, în județul Teleorman au fost confirmate 414 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-Cov-2, dintre care 3 doar în ultimele 24 de ore. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman susține că astăzi sunt monitorizate 286 de persoane, toate aflate în carantină la domiciliu.

De la începutul epidemiei, au fost declarate vindecate și externate 234 de persoane. Dintre acestea, 197 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede. În momentul de față, în acest spital sunt internați 95 de pacienți, dintre care 5 la secția ATI.

Până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 6686 de teste COVID-19, dintre care 3562 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 2061 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria. 297 de teste au fost efectuate la cerere, de către teleormăneni care și-au dorit să plece în concediu sau s-au speriat la apariția unor simptome specifice.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*