4.500 de teleormăneni s-au dus ”morți-copți” să-l aplaude pe Victor Ponta

în Actualitatea politică

IMG_2216

Arena Națională a fost ocupată sâmbătă. Nu de suporterii unei echipe de fotbal, ci de activul de partid al PSD & Co. O manifestare de forţă au făcut pesediștii, în ziua în care Victor Ponta a împlinit 42 de ani, candidat care a fost lansat în felul acesta la alegerile prezidențiale, pentru a treia oară.

Prezidențiabilul PSD a intrat în competiţia pentru fotoliul de la Cotroceni în prezența a aproximativ 70.000 de persoane, în cea mai mare adunare a unui partid de după 1989. Între toți aceștia, 4.500 ar fi trebuit să fie din Teleorman, conform planului primit de la București. Numai că, unii dintre aceștia s-au pierdut pe drum, două dintre autocarele cu destinația Arena Națională au rămas în pană înainte de a ajunge să-l aclame pe lider laolaltă cu ceilalți. Au mai fost și alte incidente, dar oamenii de partid au uitat de mașinile avariate și au făcut tot posibilul să ”semneze condica”.

Teleormănenii s-au remarcat și prin afișajul excesiv. Dacă Radu Mazăre a venit cu trupa de domnișoare îmbrăcate a la Che Guevara, iar maramureșenii s-au dichisit în port popular, teleormănenii au avut un banner imens, care s-a făcut vizibil în întreaga adunare roșie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*