4.500 de teleormăneni s-au dus ”morți-copți” să-l aplaude pe Victor Ponta

în Actualitatea politică

IMG_2216

Arena Națională a fost ocupată sâmbătă. Nu de suporterii unei echipe de fotbal, ci de activul de partid al PSD & Co. O manifestare de forţă au făcut pesediștii, în ziua în care Victor Ponta a împlinit 42 de ani, candidat care a fost lansat în felul acesta la alegerile prezidențiale, pentru a treia oară.

Prezidențiabilul PSD a intrat în competiţia pentru fotoliul de la Cotroceni în prezența a aproximativ 70.000 de persoane, în cea mai mare adunare a unui partid de după 1989. Între toți aceștia, 4.500 ar fi trebuit să fie din Teleorman, conform planului primit de la București. Numai că, unii dintre aceștia s-au pierdut pe drum, două dintre autocarele cu destinația Arena Națională au rămas în pană înainte de a ajunge să-l aclame pe lider laolaltă cu ceilalți. Au mai fost și alte incidente, dar oamenii de partid au uitat de mașinile avariate și au făcut tot posibilul să ”semneze condica”.

Teleormănenii s-au remarcat și prin afișajul excesiv. Dacă Radu Mazăre a venit cu trupa de domnișoare îmbrăcate a la Che Guevara, iar maramureșenii s-au dichisit în port popular, teleormănenii au avut un banner imens, care s-a făcut vizibil în întreaga adunare roșie.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*