liberinteleorman.ro

22,63% prezență totală la vot! Teleormănenii nu au mai fost primii la secții

Monica Vasilescu

22,63% este procentul care reprezintă teleormănenii care voiau modificarea Constituției. 71.362 votanți au dorit, în Teleorman, consfințirea familiei tradiționale, conform datelor finale publicate de BEC. 8.822 de votanți pe listele suplimentare și 1.915 cu urna mobilă.

Votul pe orașe a fost următorul: Alexandria – 16,90%, Roșiorii de Vede – 15,16%, Turnu Măgurele – 14,46%, Zimnicea – 17,51%, iar Videle – 18,44%.

Cea mai mare prezență la vot s-a înregistrat în comuna Stejaru. În satele aparținătoare acestei comune, cetățenii s-au prezentat la urne în procent considerabil, 104,04% la Gresia și 93,69 la Bratcovu. Referendumul este invalid.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Puci în PNL! Deputatul Mara Calista: ”Conducerea PNL nu unește, ci dezbină”

Următorul articol

Apelul lui Dragnea va fi reluat pe 5 noiembrie

Cele mai recente articole de Actualitate