liberinteleorman.ro

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Alexandria

4 iunie 2019

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită în întreaga țară prin activități dedicate prichindeilor. Data zilei copilului variază foarte mult între țări. Aproximativ 30 de state, printre care și România, au preluat 1 Iunie de la China și SUA.

Primăria Muncipiului Alexandria și Consiliul Local al Municipiului Alexandria, împreună cu cei de la Royal Models Agency, au organizat, în data de 1 Iunie 2019, în Parc Pădurea Vedea, spectacolul Happy Children’s Day, începand cu ora 17:00.

O adevărată lume a copiilor a fost creată în incinta parcului, prin multitudinea de atracții puse la dispoziția lor. Evenimentul a debutat cu o paradă din care au făcut parte mascote din lumea Disney, personaje din povești, fachir, mimi pe picioroange, dar și clowni ce au defilat într-un clown mobil ce atrăgea toate privirile celor prezenți.

Odată ajunși la scena evenimentului, cei din paradă au început să se ocupe de micuții nerăbdători să îi vadă și să se joace cu ei. Copiii s-au putut bucura și de un tobogan gigant și un trenuleț pentru copii, o trambulină în care au sărit mii de zâmbete, vată pe băț ce a îndulcit sufletele mici și popcorn ce au fost la dispoziția lor în mod gratuit.

Pe scena evenimentului s-au desfășurat concursuri împărțite pe categorii de vârstă: 0 – 3 ani, 3 – 6 ani, 6 – 9 ani și 9 – 14 ani, participanții fiind premiați de către organizatori la fiecare categorie. Premiile au fost nenumărate și au cuprins păpuși, mașinuțe pe telecomandă, role, cărți de colorat, jucării muzicale, plăci de skateboard, triciclete, trotinete, dar și marele premiu: o bicicletă de ultimă generație. Copiii au putut admira, de asemenea, dansul mascotelor, dar și o scenetă cu personaje din povești creată special pentru ei. Printre altele, au avut parte și de desene pe asfalt, face painting, modelaj de baloane și, mai ales, multe zâmbete din partea organizatorilor care au sărbătorit alaturi de ei.

Pe tot parcursul evenimentului, prezentatorul Tom Crîngureanu, împreună cu cei mai hazlii clowni, i-au angrenat pe participanți în tot felul de activități și au făcut ca ziua dedicată celor mici să fie una de poveste. Royal Models Agency a încântat micuții veniți să-și serbeze copilaria cu tot felul de activități, premii și surprize care să-i facă să se simtă cu adevarat copii, mascote cu personajele lor preferate și animatori costumați în personaje de poveste, ce s-au încadrat perfect în lumea copiilor, multe premii obținute în urma câștigării jocurilor interactive pregătite de organizatori, toate acestea pe ritmul muzicii în ton cu sărbătoarea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Localitățile din Teleorman inundate după fiecare episod de ploi abundente nu sunt o prioritate pentru Guvernul României

Următorul articol

COLOUR the PARTY a ajuns la Ediția a IV – a

Cele mai recente articole de Actualitate