20 de persoane internate la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede s-au vindecat până acum de COVID-19

în Actualitate/Dezvăluiri

La nivelul județului Teleorman, populația nu mai resimte niciun fel de teamă cu privire la o eventuală infectare cu noul coronavirus, iar dovada fundamentală în acest sens constă în străzile pline de oameni care se bucură de ieșirea în aer liber, chiar dacă încă ne aflăm în stare de urgență. Pe de altă parte, oamenii par să aibă într-o anumită măsură dreptate, de vreme ce în Teleorman nu s-a semnalat o creștere îngrijorătoare a numărului de îmbolnăviri, iar medicii nu se mai plâng nici de fluxul pacienților, nici de lipsa echipamentelor. Dar se vorbește, iată, despre un număr important de vindecări.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică până astăzi, 28 aprilie, în județul Teleorman au fost declarate vindecate 20 de persoane. Toate au fost spitalizate în cursul săptămânilor precedente la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, care este, după cum știm, singura unitate suport COVID- 19 din județ .

Și în centrele de carantină, numărul de persoane a scăzut semnificativ. Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate astăzi 104 persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 97.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*