liberinteleorman.ro

20 de persoane internate la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede s-au vindecat până acum de COVID-19

28 aprilie 2020

La nivelul județului Teleorman, populația nu mai resimte niciun fel de teamă cu privire la o eventuală infectare cu noul coronavirus, iar dovada fundamentală în acest sens constă în străzile pline de oameni care se bucură de ieșirea în aer liber, chiar dacă încă ne aflăm în stare de urgență. Pe de altă parte, oamenii par să aibă într-o anumită măsură dreptate, de vreme ce în Teleorman nu s-a semnalat o creștere îngrijorătoare a numărului de îmbolnăviri, iar medicii nu se mai plâng nici de fluxul pacienților, nici de lipsa echipamentelor. Dar se vorbește, iată, despre un număr important de vindecări.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică până astăzi, 28 aprilie, în județul Teleorman au fost declarate vindecate 20 de persoane. Toate au fost spitalizate în cursul săptămânilor precedente la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, care este, după cum știm, singura unitate suport COVID- 19 din județ .

Și în centrele de carantină, numărul de persoane a scăzut semnificativ. Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate astăzi 104 persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 97.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În centrele de carantină din Teleorman au mai rămas doar 99 de persoane

Următorul articol

Testarea pentru depistarea COVID-19 a început de astăzi și în județul Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate