Deputații de Teleorman – Violeta Răduț și Valentin Boboc s-au împotrivit creșterii alocațiilor pentru copii

în Actualitatea politică/Dezvăluiri/Politica altfel

Monica Vasilescu

PSD s-a lăudat mereu cu intenția de mărire a alocațiilor pentru copii, deși socialiștii au votat împotriva amendamentului voit de PNL. De deputatul Robert Sigartău, mai exact, care a propus majorarea alocației copiilor, de la 84 lei, la 150 de lei. Amendamentul acestuia a fost votat în plenul Camerei Deputaților, cu 123 de voturi pentru și 119 împotrivă, pesediștii fiind primii care s-au opus, pe motiv că sursa de finanțare este greșită.
“Acest amendament demagogic nu poate fi pus în practică pentru simplul motiv că sursa de finanţare indicată este excedentul bugetului asigurărilor sociale de stat – oricine are minime cunoştinţe ştie că sumele din bugetele asigurărilor sociale de stat nu pot fi folosite pentru cheltuieli ale bugetului de stat, or, alocaţiile reprezintă cheltuială de la bugetul de stat – în consecinţă, amendamentul rămâne acelaşi”, a explicat Liviu Dragnea.

Precum a dictat șeful Dragnea au votat și doi deputați din Teleorman, Violeta Răduț și Valentin Boboc. Și dacă la Boboc nu ne așteptam să vrea alocații mai mari pentru că are un băiat care are afaceri prodigioase cu statul, iar de fiii țării nu pare să-i pese prea tare, Violetei ne permitem să-i recomandăm să-l mai slăbească pe ”tătucul Dragnea”, nu de alta, dar are un copil destul de inteligent să nu creadă în pesedisme…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*