liberinteleorman.ro

18 teleormăneni așteaptă rezultatul testelor, iar 233 de persoane rămân izolate de domiciliu

19 martie 2020

În prezent, 233 de teleormăneni se află în izolare, la domiciliu și sunt supravegheați pasiv, după ce au călătorit în zonele periculoase ale lumii sau au avut contacte cu persoane infestate. Până în prezent, la nivelul județului, au fost confirmate două cazuri de persoane infestate cu noul virus. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman, 19 persoane se află în prezent în carantină și toate au o stare de sănătate optimă, fără a prezenta simptome specifice infestării.

Trei teleormăneni sunt acum internați în spitalele din Alexandria, Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele. Tot astăzi au sosit rezultatele testelor pentru cele două cazuri care se aflau internate la Spitalul Municipal „Caritas” Roșiorii de Vede, ele fiind negative. Una dintre cele două persoane a fost deja externată. Pentru persoanele internate la Alexandria și Turnu Măgurele, probele sunt momentan în lucru.

76 de teleormăneni au fost testați până acum și, așa cum știm deja, doar doi dintre ei au fost confirmați ca purtători ai virusului, potrivit probelor testate în laborator.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman a aplicat, până la această dată, o amendă contravențională în valoare de 10.000 unei persoane fizice aflate în izolare la domiciliu care nu a respectat această măsură până la terminarea perioadei de izolare de 14 zile.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vârsnicii Alexandriei nu sunt impresionați de coronavirus

Următorul articol

Președintele PMP Teleorman, scrisoare deschisă către prefectul județului: Fiți capul de familie care are grijă de toți teleormănenii

Cele mai recente articole de Administratie