158  de ani de statistică au fost sărbătoriți și în Teleorman

în Administratie

Carmen Dumitrescu

La împlinirea a 158 de ani de statistică oficială în România, Direcția Județeană de Statistică Teleorman a organizat un eveniment prin care să își arate respectul față de agenții economici care și-au manifestat disponibilitatea de colaborare cu instituția. Astfel, sub deviza „Furnizarea de date corecte – fundamentul politicilor guvernamentale”, Direcția Județeană de Statistică Teleorman a organizat un eveniment la care a fost prezent subprefectul județului Teleorman, Nelu Oprea, manifestare în cadrul căreia au fost invitați nu mai puțin de 34 agenți economici, furnizori de date statistice, cărora le-au fost înmânate diplome de excelență în semn de apreciere pentru buna colaborare și sprijinul oferit. Momentul a fost considerat unul bun pentru aprofundarea și dezbaterea unor chestiuni legate de valoarea statisticii, a relevanței datelor corecte și a necesității furnizării prompte și reale a acestora.

Mai mult, s-au dezbătut aspecte legate de respectarea obligațiilor și drepturilor ce revin atât instituției, cât și agenților economici în cadrul acestei relații de colaborare. Evenimentul s-a desfășurat în cursul zilei de 13 iulie, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*