liberinteleorman.ro

15 teleormăneni așteaptă în prezent rezultatul testării pentru coronavirus

Începând de astăzi, polițiștii vor patrula pe străzile Teleormanului și nu vor mai permite formarea de aglomerări, care ar putea facilita transmiterea coronavirusului. Mai mult, oamenii care nu respectă regulile izolării și carantinei vor primi amenzi usturătoare, iar cei bolnavi, care nu țin cont de restricțiile impuse în cazul lor, vor avea curând dosare penale. În acest moment, la nivelul județului Teleorman au fost recoltate 85 de probe. Până în prezent, doar două persoane, ambele din Alexandria, au primit confirmarea bolii și au fost spitalizate în București, acestea simțindu-se bine acum în carantină.

68 dintre probele recoltate au avut rezultat negativ. Autoritățile roagă în continuare populația să respecte regulile de igienă, să stea în casă în cea mai mare parte a timpului, efectuând doar deplasările absolut necesare, chiar și dacă se simt bine. Așa cum știm, o mare parte dintre purtătorii virusului sunt asimptomatici, astfel că prin evitarea deplasărilor, sunt protejați cei vulnerabili.

15 teleormăneni așteaptă acum rezultatul probelor recoltate. 487 de persoane sunt monitorizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, astfel că s-au intensificat și controalele la domiciliu ale celor care prezintă suspiciuni de boală. Nu există până în acest moment dosare penale pentru teleormăneni pentru punerea în pericol a sănătății publice.

Advertisement

1 Comment

  1. In Alexandira rasuna muzica lautareasca acum daca deschizi geamul, cineva face petrecere, tinerii umbla in gasti noaptea, se strang in parcarea finantelor publice, beau se imbata, scuipa in public nu fac nici un fel de distantiere sociala. Nu patruleaza numeni sa ii duca acasa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Anchetă epidemiologică la ITM Teleorman după ce directorul a venit din vacanță direct la birou

Următorul articol

186 de polițiști și 10 jandarmi teleormăneni au verificat astăzi persoanele aflate în izolare la domiciliu

Cele mai recente articole de Actualitatea politică