15 concurenți vor să cucerească ”Alexandria Pop Fest”

în Cultură

Monica Vasilescu

octavian brosteanuFestivalul-concurs de muzică uşoară  “Ghiocelul de Aur” a ajuns la ediţia 47 și are o nouă denumire: ”Alexandria Pop Fest”. Organizat de Consiliul Judeţean Teleorman, Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman şi Primăria Alexandria, festivalul naţional va pune la bătaie şi în acest un trofeu, alături de alte premii atrăgătoare, şi va oferi şanse de afirmare în muzică mai multor tineri talentaţi din judeţ şi din ţară.

În acest sens, juriul festivalului s-a reunit în cursul zilelor trecute pentru preselecţia concurenţilor şi se pare că în acest an judeţul Teleorman va fi reprezentat de interpreţi care au demonstrat că au talent şi iubire pentru muzică. Așadar, în cadrul festivalului le vom admira calitățile muzicale interpreţilor teleormăneni Octavian Broşteanu, Cezar Gună şi Anda Mareş, tineri care nu mai au nevoie de prea multe prezentări.

Participanţii din ţară ai festivalului sunt: Adriana Gavrilă-Călăraşi, Ana Maria Roșculete-Craiova, Dolj, Ioana Catanoiu- Vâlcea, Ioana Liţă-București, Maria Lorena Muntenaş-Focşani, Vrancea, Ana Bianca Tache-București, Stefania Vorovenci-Mioveni, Argeş, Miruna Diaconescu-Bârlad, Vaslui, Iulian Selea-Pitești, Argeş, Diana Chelaru –Bârlad, Vaslui, Alin Marian Buşu-Slatina, Olt, Eliza Chifu-București.

Spectacolul-concurs, jurizarea și gala laureaților vor avea loc în zilele de 25 și 26 mai 2016, spectacole care vor include și recitaluri ale unor vedete ale genului.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*