liberinteleorman.ro

12 cartușe trase de polițiști, în Alexandria, după un șofer beat la volan

3 martie 2019

Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, o patrulă de la Ordine Publică din Alexandria a făcut uz de armă, cu 12 cartușe, pentru oprirea unui șofer, care nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, efectuat de polițiști. În urma folosirii armamentului din dotare, nu au rezultat victime. Pneul stânga spate și stânga față ale auto în cauză au fost avariate, astfel a fost oprit. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Militanții USR – PLUS legitimați de Poliția Locală Alexandria

Următorul articol

Teodor Nițulescu, după clasarea dosarului la DNA: „Procurorul Marius Vartic face parte din echipa lui Dragnea și a fost nevoit să revină la DNA, fiind acum procurorul care reprezintă statul român în dosarul DGASPC.”

Cele mai recente articole de Actualitate